Αρχική Κύριες Ειδήσεις Πυροβολισμοί στο Όστιν του Τέξας – Τουλάχιστον 13 τραυματίες
Κύριες Ειδήσεις

Πυροβολισμοί στο Όστιν του Τέξας – Τουλάχιστον 13 τραυματίες

Share
Default Featured Image
Share

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στο κέντρο του Όστιν, στο Τέξας, ανέφερε η αστυνομία, η οποία πρόσθεσε πως ο δράστης διαφεύγει.

Δύο από τους τραυματίες φέρεται να είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ανέφερε σε μια δήλωση ο προσωρινός επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος του Όστιν, Τζόζεφ Τσέικον.

Το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 01:30 τοπική ώρα στην περιοχή του τομέα της Έκτης Οδού όπου βρίσκονται μπαρ, λέσχες, μουσικές αίθουσες και καταστήματα (Sixth Street Entertainment District) και μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θάνατοι.

«Δεν είναι σαφές σε αυτό το σημείο τι το προκάλεσε αλλά για προληπτικούς λόγους ενημερώσαμε την κοινή ειδική αντιτρομοκρατική ομάδα του FBI», είπε ο Τσέικον.

GREEN PRESS CYPRUS.NEWS
Share
Σχετικά Άρθρα
Κύριες ΕιδήσειςΠεριβάλλον

Καύσωνες και ξηρασία απειλούν την επιβίωση των ευρωπαϊκών δασών

Tα δάση της Ευρώπης φέρουν ήδη τα σημάδια από τις αυξανόμενες θερμοκρασίες...

ΚύπροςΚύριες ΕιδήσειςΠεριβάλλον

Δικαστικό «μπλόκο» σε φωτοβολταϊκό πάρκο στα Λατσιά – Γέρι

Το Διοικητικό Δικαστήριο κατέστησε απόλυτο το προσωρινό διάταγμα αναστολής εργασιών για την...

ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

ΕΚΤ, ακρίβεια και τουρισμός: Το δύσκολο καλοκαίρι της κυπριακής οικονομίας

Ο Τάσος Γιασεμίδης αναλύει τις πιέσεις από τον πληθωρισμό, τις προθέσεις της...