Αρχική Web TV Ξεκάθαρος ο ΠΤΔ για το θέμα με τα διαβατήρια- “Θα αναλάβει τις ευθύνες του… Αν χρειαστεί..”
Web TVΚύριες ΕιδήσειςΠολιτική

Ξεκάθαρος ο ΠΤΔ για το θέμα με τα διαβατήρια- “Θα αναλάβει τις ευθύνες του… Αν χρειαστεί..”

Share
Default Featured Image
Share

Ξεκάθαρος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε συνέντευξη του στα μέσα, αναφορικά με τις αποκαλύψεις του Al Jazeera. Σε σχετική ερώτηση που του έγινε έθεσε το εξής ερώτημα «έπραξε η Κυβέρνηση όσα έπρεπε όταν διαπιστώνονταν κενά; Συνεργάστηκε με την Βουλή για να ολοκληρώσουμε ένα Σχέδιο;».

Ανέφερε επίσης ότι «θα ανέμενα [ενοχοποίηση] από αυτό το βίντεο που προκάλεσε απαρέσκεια, αν έλεγαν ότι ο ΠτΔ είναι φίλος τους και αν υπάρχει πρόβλημα να πάμε στον ΠτΔ. Γιατί δεν ανέφεραν τον ΠτΔ; Αν ξέρεις τα αγγελάκια, είπαν δεν χρειάζεσαι τον Θεό. Αυτό είπαν. Θα ήταν πιο εύκολο να πουν ότι ξέρουν τον Πρόεδρο. Δεν τολμούσαν να το πουν, γιατί ποτέ δεν το έκαναν και δεν διανοούντο ότι ήταν θα αποταθούν».

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν ανησυχεί με περαιτέρω πληροφορίες για ύπαρξη κι άλλων βίντεο, «Είναι εύκολο να λες ότι θα ακολουθήσουν και να ψιθυρολογείς.  Αν ακολουθήσουν και βρεθεί ότι ο Αναστασιάδης είναι μπλεγμένος θα αναλάβει τις ευθύνες του, τελείωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση που απευθυνόταν για το ποιες είναι ευθύνες απάντησε ρητώς : «της παραίτησης, ευθέως, δεν έχω να ανησυχήσω, γι’ αυτό μιλώ έτσι».

 

Δείτε σχετικό βίντεο:

 

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚύπροςΚύριες ΕιδήσειςΠαιδείαΤεχνολογία

Σεξουαλική παρενόχληση στο διαδίκτυο: Η Κύπρος εντάσσεται στο Help4U

Στην Κύπρο, έρευνα έδειξε ότι μόλις ένα στα έξι παιδιά που βίωσαν...

ΚύπροςΠολιτική

Σχέδιο Ολγκίν για το Κυπριακό: Χαλαρή ομοσπονδία, εδαφικές επιστροφές και νέα πενταμερής

Δεν υπάρχουν μόνο δημόσιες αναφορές αλλά και πληροφορίες ότι τα Ηνωμένα Έθνη...

Κύριες ΕιδήσειςΤεχνολογία

Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση και ο Πόλεμος για την Παγκόσμια Κυριαρχία

Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση δεν είναι απλώς τεχνολογική μετάβαση, αλλά γεωοικονομικός ανταγωνισμός...

ΚόσμοςΠολιτική

Φλόγες σε δημοφιλές resort στη Δομινικανή Δημοκρατία – Μία νεκρή και μαζική εκκένωση

Η φωτιά εκδηλώθηκε στο ξενοδοχείο Viva Dominicus Beach by Wyndham, στην περιοχή...