Αρχική Πολιτική Τραγωδία… Νεκρός ο οδηγός φορτηγού 65χρονος Σταύρος Παντελή απο Λευκωσία
Πολιτική

Τραγωδία… Νεκρός ο οδηγός φορτηγού 65χρονος Σταύρος Παντελή απο Λευκωσία

Share
Default Featured Image
Share

Τραγωδία γράφτηκε χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας-Λάρνακας, με θύμα τον 65χρονο, Σταύρος Παντελή, τέως κάτοικος Λευκωσίας.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω τις 9.30 το βράδυ, όταν το βαρύ φορτηγό που οδηγούσε ο Παντελή, στον πιο πάνω αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση τον Κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, χτύπησε αρχικά σε σήμα τροχαίας και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε εκτός δρόμου.

Από το δυστύχημα αποκόπηκε επίσης πάσσαλος υψηλής τάσης ηλεκτρισμού της ΑΗΚ. Ο 65χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα, απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός, διαπίστωσε το θάνατό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με το πιο πάνω δυστύχημα, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λάρνακας στον αριθμό τηλεφώνου 24804149 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Έκκληση προς όποιον έχει πληροφορίες για το χθεσινοβραδινό θανατηφόρο στη Λάρνακα απευθύνει η Αστυνομία.

GREEN PRESS CYPRUS.NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΠολιτικήΨυχαγωγία

7 σημάδια συναισθηματικής χειραγώγησης που δεν πρέπει να αγνοήσεις

Αισθάνεσαι συχνά συναισθηματική εξάντληση, άγχος ή αμφιβολίες για τις δικές σου ανάγκες;...

ΠολιτικήΤεχνολογία

Κίνα: Ανθρωποειδές ρομπότ τρέχει ημιμαραθώνιο ταχύτερα από τον παγκόσμιο ρεκόρ των ανθρώπων

Ένα εντυπωσιακό τεχνολογικό επίτευγμα κατέγραψε η Κίνα, καθώς ανθρωποειδές ρομπότ κατέκτησε την...