Αρχική Γυναίκα Νατάσα Θεοδωρίδου : Προκαλεί «Έξαψη»… συναισθημάτων
Γυναίκα

Νατάσα Θεοδωρίδου : Προκαλεί «Έξαψη»… συναισθημάτων

Share
Default Featured Image
Share

Νέο τραγούδι που προκαλεί«Έξαψη» συναισθημάτων για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια συμμετέχει με τον δικό της μοναδικό τρόπο στη νέα σειρά του «MEGA» με τίτλο «Έξαψη».

Ένα τραγούδι με χιλιάδες συναισθήματα

Η φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου έρχεται να συναντήσει την μοναδική πλοκή και τα ποικίλα συναισθήματα που προσφέρει στους τηλεθεατές η τηλεοπτική σειρά Έξαψη του Mega, η οποία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο τηλεοπτικό σκηνικό της νέας χρονιά.

Το νέο τραγούδι της δημοφιλούς ερμηνεύτριας φέρει τον ομώνυμο τίτλο και συμπληρώνει μελωδικά τις περιπέτειες των πρωταγωνιστών, αφού τόσο η μουσική, όσο και οι έντονα ερωτικοί και χαρακτηριστικοί στίχοι συμπυκνώνουν με μοναδικό τρόπο τις συναισθηματικές εξάρσεις, την αγωνία και τα πάθη και τις που αναδύονται από το πρωτότυπο σενάριο και την σκηνοθεσία του σίριαλ.

Η τηλεοπτική σειρά που υπογράφει η Τίνα Καμπίτση και η οποία έκανε πρεμιέρα πριν λίγες εβδομάδες αποτελεί αμφιβολία μια ευχάριστη έκπληξη τόσο για το κοινό που την έχει αγκαλιάσει όσο και για τους ανθρώπους του μεγάλου καναλιού.

Από τις πρώτες μέρες έχει ριχτεί για τα καλά στη μάχη της τηλεθέασης σημειώνοντας υψηλά ποσοστά..

 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Instagram μιλάει για το νέο τραγούδι που ερμηνεύει για τη σειρά: «Έξαψη.. το αγάπησα πολύ αυτό το τραγούδι..στην πιο ερωτική σειρά της τηλεόρασης…».

Share
Σχετικά Άρθρα
ΓυναίκαΚύριες Ειδήσεις

Καμπανάκι από την Επίτροπο Ισότητας: Μόλις 29,7% γυναίκες στα ψηφοδέλτια των Εκλογών 2026

Η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων παρεμβαίνει με αφορμή την κατάθεση υποψηφιοτήτων για...

ΑθλητικάΆλλα αθλήματαΓυναίκαΚύπροςΠολιτική

Γυναίκες στο ρινγκ: Η νέα εποχή της πυγμαχίας στην Κύπρο

Στην Κύπρο, ολοένα και περισσότερες γυναίκες ανεβαίνουν στο ρινγκ, σπάζοντας στερεότυπα και...

ΓυναίκαΚύριες Ειδήσεις

Γυναίκα, Γη και Πολιτική στο επίκεντρο εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας πραγματοποιήθηκε μια ζεστή και ουσιαστική...

ΓυναίκαΠολιτική

Margaret Ann Bulkley: Η γυναίκα που ντυνόταν άντρας για να γίνει γιατρός

Στα τέλη του 18ου αιώνα, η Margaret Ann Bulkley γεννήθηκε σε μια...