Αρχική Κύριες Ειδήσεις Ελλάδα-Χαλκιδική: Yπερχείλισε το ρέμα στην Ολυμπιάδα
Κύριες Ειδήσεις

Ελλάδα-Χαλκιδική: Yπερχείλισε το ρέμα στην Ολυμπιάδα

Share
Default Featured Image
Ολυμπιάδα
Share

Δεν άντεξε στην πίεση της έντονης βροχόπτωσης και υπερχείλισε τελικά το ρέμα που διασχίζει την Ολυμπιάδα στον δήμο Αριστοτέλη, στη Χαλκιδική. «Δυστυχώς δεν άντεξε και έσπασε το ρέμα που περνάει μέσα από το χωριό σε τρία σημεία, υπερχείλισε και δημιουργήθηκε ένα ρέμα, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν κάποια σπίτια στην Ολυμπιάδα», ανέφερε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ολυμπιάδας Γιάννης Πετράκης.

Σύμφωνα με τον κ. Πετράκη, κάποιες κατοικίες πλημμύρισαν, ενώ χρειάστηκε να απομακρυνθεί σε ασφαλές σημείο κι ένας 55χρονος, ο οποίος εγκλωβίστηκε στο σπίτι του από τη μεγάλη συγκέντρωση υδάτων. «Χρειάστηκε ένας 55χρονος άνδρας να μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο καθώς δεν μπορούσε να φύγει από την εξοχική κατοικία του, με τη στάθμη του νερού στο συγκεκριμένο σημείο να ξεπερνά το μισό μέτρο», εξήγησε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ολυμπιάδας.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, πραγματοποιήθηκε μέχρι αυτή την ώρα μία άντληση υδάτων σε κατοικία στην περιοχή, ενώ έχουν ενισχυθεί οι δυνάμεις της πυροσβεστικής προκειμένου να επέμβουν, εάν χρειαστεί.

GREEN PRESS CYPRUS. NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚόσμοςΚύριες Ειδήσεις

Βενεζουέλα: Η Google προειδοποίησε για τον φονικό σεισμό πριν χτυπήσει – Πώς λειτουργεί το σύστημα ειδοποιήσεων

Σε αρκετές χώρες λειτουργούν συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης για σεισμούς, ιδιαίτερα χώρες που...

ΚόσμοςΚύριες Ειδήσεις

Χάος μετά τον καταστροφικό σεισμό στη Βενεζουέλα – Σχεδόν 50.000 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι

Στενεύουν τα περιθώρια για τον εντοπισμό επιζώντων κάτω από τα συντρίμμια στη...

ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Πράσινο Κόμμα: Στήριξη υποψηφιότητας Άντρης Χατζαντρέου στην Αγλαντζιά – Υπέγραψαν μνημόνιο συναντίληψης

Την ομόφωνη απόφασή του για στήριξη στην υποψηφιότητα της Άντρης Χατζηανδρέου για...