Αρχική Ελλάδα Έρευνα και για δεύτερη ουσία στην Τζωρτζίνα – Κοινά ευρήματα στη Μαλένα
ΕλλάδαΚύριες Ειδήσεις

Έρευνα και για δεύτερη ουσία στην Τζωρτζίνα – Κοινά ευρήματα στη Μαλένα

Share
Default Featured Image
Share

Νέα αποκάλυψη στο Φως στο Τούνελ για την υπόθεση στην Πάτρα. Μετά από τηλεφώνημα που έγινε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, έγινε γνωστό ότι σε εξέλιξη είναι έρευνα και για δεύτερη ουσία στην Τζωρτζίνα.

«Η εξέταση είναι σε εξέλιξη ακόμα και για την Τζωρτζίνα», επιβεβαίωσε στη συνέχεια η καλεσμένη της εκπομπής καθηγήτρια Φαρμακολογίας, Χρυσάνθη Σαρδέλη.

«Τα ευρήματα που έχουμε μας δίνουν πάτημα και για δεύτερη και τρίτη ανάλυση και γ’ αυτό είχαμε πει ότι μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο. Υπάρχει κάποια τέτοια αξιολόγηση αυτή τη στιγμή. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν επισήμως για της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών», διευκρίνισε η κ. Σαρδέλη.

Η Αγγελική Νικολούλη επισήμανε ότι αυτό δείχνει, αν ισχύει, ότι μπορεί να έχει γίνει και άλλη προσπάθεια απέναντι στο κορίτσι.

Η Ελένη Ζαγγελίδου, προϊστάμενη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης τόνισε και αυτή ότι η έρευνα συνεχίζεται. «Πιθανότατα να έρθουν στο φως και άλλα ευρήματα», είπε.

Επίσης, στην εκπομπή αποκαλύφθηκε ότι ίσως υπάρχουν κοινά ευρήματα στη Μαλένα, στο αδερφάκι της Τζωρτζίνας. «Μπορεί τα παιδιά να έφυγαν, αλλά άφησαν πίσω τους στοιχεία», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

 

GREENPRESSCYPRUS.NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Θεσμική αποτυχία του κράτους το κλείσιμο του Melios Zoo – Υπάρχει σχέδιο για τα ζώα;

Ανακοίνωση Πράσινου Κόμματος για το κλείσιμο του Melios Zoo Η οριστική απόφαση...

ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Προειδοποίηση για επικίνδυνα οχήματα – Κίνδυνος πυρκαγιάς και τραυματισμών

Για κίνδυνο πυρκαγιάς και τραυματισμών από συγκεκριμένα οχήματα προειδοποιεί το Τμήμα Οδικών...

ΚόσμοςΚύριες Ειδήσεις

Πανηγυρισμοί στην Τεχεράνη μετά την κατάπαυση πυρός – «Νικήσαμε» δηλώνουν οι Ιρανοί

Μεγάλο πλήθος υποστηρικτών της κυβέρνησης του Ιράν κατέκλυσε δρόμους της Τεχεράνης κατά...