Αρχική Κύριες Ειδήσεις ΠΡΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ… Γιώργος Περδίκης Έχουμε υποστεί ακόμα ένα διασυρμό στην αντίληψη της κοινωνίας, έτι περαιτέρω της αξιοπιστίας μας, η ενότητα και η συνοχή δοκιμάζονται.
Κύριες Ειδήσεις

ΠΡΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ… Γιώργος Περδίκης Έχουμε υποστεί ακόμα ένα διασυρμό στην αντίληψη της κοινωνίας, έτι περαιτέρω της αξιοπιστίας μας, η ενότητα και η συνοχή δοκιμάζονται.

Share
Default Featured Image
Share

ΠΡΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ… Γιώργος Περδίκης Έχουμε υποστεί ακόμα ένα διασυρμό στην αντίληψη της κοινωνίας, έτι περαιτέρω της αξιοπιστίας μας, η ενότητα και η συνοχή δοκιμάζονται.

Η στάση επώνυμων στελεχών απέναντι στις συλλογικές αποφάσεις του Κινήματος είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σωρεία εσωτερικών σοβαρών προβλημάτων τα οποία ειλικρινά δεν ξέρω πως θα λυθούν.

Έχουμε υποστεί ακόμα ένα διασυρμό στην αντίληψη της κοινωνίας, υπόσκαψη έτι περαιτέρω της αξιοπιστίας μας, η ενότητα και η συνοχή δοκιμάζονται.

Ήδη έχει γίνει πολλή ζημιά με την εντύπωση που κυριάρχησε στην κοινωνία ότι πλέον έχουμε χάσει την ιδεολογική μας ταυτότητα, συνοχή και πολιτική ανεξαρτησία.

Αργήσατε πολύ να το καταλάβετε

GREEN PRESS CYPRUS.NEWS

 

 

 

 

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Χρηματοδότηση €9,21 εκατ. από το Ταμείο Αλληλεγγύης της ΕΕ για τις πυρκαγιές στην Κύπρο

Μέλη Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκριναν την Τρίτη βοήθεια ύψους 9,21 εκατ....

ΚόσμοςΚύριες ΕιδήσειςΠεριβάλλον & Άνθρωπος

Τραγωδία στη Γαλλία: 20 νεκροί από πνιγμό καθώς οι θερμοκρασίες αγγίζουν τους 40°C

Περίπου 20 άνθρωποι έχουν πνιγεί από το σαββατοκύριακο στη Γαλλία ενώ κολυμπούσαν...

ΚύπροςΚύριες ΕιδήσειςΠεριβάλλον

Ανησυχία για τα μικροπλαστικά: Έως 6.000 σωματίδια ανά τετραγωνικό μέτρο

Η παρουσία μικροπλαστικών στις κυπριακές ακτές δεν αποτελεί ούτε νέο ούτε αιφνίδιο...

Κύριες ΕιδήσειςΠεριβάλλονΠεριβάλλον & Άνθρωπος

Στο «κόκκινο» οι αγρότες για το νερό άρδευσης – Ζητούν άμεση συνάντηση με την Υπουργό

Έκκληση στο Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, απευθύνουν οι αγροτικές οργανώσεις...