Η έκθεση του ειδικού κλιμακίου της Αστυνομίας για την υπόθεση «Σάντη», η οποία παραδόθηκε στον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Φυτιρή, καταλήγει ότι δεν στοιχειοθετούνται οι βασικοί ισχυρισμοί που προβλήθηκαν μέσω των μηνυμάτων που δημοσιοποίησε ο Μακάριος Δρουσιώτης.
Σύμφωνα με τα ευρήματα των ανακριτών που επικαλείται η εφημερίδα Φιλελεύθερος, καταρρίφθηκαν εννέα βασικοί ισχυρισμοί, μεταξύ των οποίων ότι η «Σάντη» εργάστηκε στο Προεδρικό, ότι απέκτησε τρία παιδιά με πρώην δικαστικό, ότι ταξίδεψε στη Γερμανία για προστασία θυμάτων βίας, καθώς και ότι έλαβε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για εξαγορά της σιωπής της. Η Αστυνομία διαπίστωσε επίσης ότι φωτογραφίες και τραπεζικά έγγραφα που παρουσιάστηκαν ήταν πλαστά ή κλεμμένα από το διαδίκτυο.
Το μόνο στοιχείο που επιβεβαιώθηκε αφορά αποστολή απειλητικού μηνύματος προς τον δικηγόρο Νίκο Κληρίδη, για το οποίο ενημερώθηκε ο τέως Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης.
Η υπόθεση αναμένεται να διαβιβαστεί στη Νομική Υπηρεσία, ενώ εκκρεμούν απαντήσεις από την Europol και το FBI.




