Αρχική Κύριες Ειδήσεις Κρήτη: Συνελήφθη ιερέας για ενδοοικογενειακή βία – Κυνηγούσε την παπαδιά στο χωριό
Κύριες Ειδήσεις

Κρήτη: Συνελήφθη ιερέας για ενδοοικογενειακή βία – Κυνηγούσε την παπαδιά στο χωριό

Share
Default Featured Image
Share

Αναστάτωση και πολλές συζητήσεις τις τελευταίες ώρες σε χωριό της ενδοχώρας του Ρεθύμνου, με αφορμή την σύλληψη του 40χρονου ιερέα της ενορίας, με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Creta24, συνελήφθη ιερέας σε χωριό της Κρήτης, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε χωριό του δήμου Αγίου Βασιλείου, με την τοπική κοινωνία αλλά και την Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, στην οποία ανήκει υπηρεσιακά ο συγκεκριμένος ιερέας, να είναι ανάστατες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιερέας αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού και πολύ συχνά έχει βίαια ξεσπάσματα. Μάλιστα, εξαιτίας αυτού, έχει μετατεθεί στο παρελθόν σε διαφορετικές μητροπόλεις της Κρήτης, ενώ το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στην Μητρόπολη Λάμπης.

Το βράδυ της Πέμπτης, επιστρέφοντας μεθυσμένος στο σπίτι του, επιτέθηκε, υπό την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, στην παπαδιά, η οποία κατάφερε να ξεφύγει. Εκείνος συνέχισε να την κυνηγάει στους δρόμους του χωριού και τελικά εκείνη διέφευγε στο πατρικό της σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων έχει σχηματίσει κατηγορητήριο και ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Ειρηναίος τον έθεσε σε αργία. Ο ιερέας συνελήφθη την επόμενη ημέρα και ανακρίνεται από το Αστυνομικό Τμήμα Σπηλίου.

GREEN PRESS CYPRUS.NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΑστυνομικάΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Απειλές κατά της Προέδρου της Βουλής: Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας

Η Αστυνομία σε ανακοίνωση αναφέρει ότι αξιολογεί με τη δέουσα σοβαρότητα τις...

ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Τουρκικές αιχμές για Ελλάδα και Κύπρο: «Η περιοχή δεν χρειάζεται κούρσα εξοπλισμών»

Την ανησυχία της για την αύξηση των εξοπλισμών της Ελλάδας και της...

Κύριες ΕιδήσειςΤοπικά

Εκτοξεύονται τα τέλη για την άδεια κυνηγίου: από τα €77 στα €120 από 80 ετών και άνω η έκδοση παραχωρείται δωρεάν

Την αύξηση των αδειών κυνηγίου κατά €43 προβλέπει νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών,...

ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

ΑΗΚ: Μαζική τοποθέτηση έξυπνων μετρητών καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου

Συνεχίζεται για όλο τον Ιούνιο η μαζική εγκατάσταση έξυπνων μετρητών σε όλες...