Αρχική Κύριες Ειδήσεις Χρ.Τριανταφυλλίδης «Πολιτική αθλιότητα» για συμπερίληψη τής Στέλλας Κυριακίδου στην Λίστα Οδυσσέα
Κύριες Ειδήσεις

Χρ.Τριανταφυλλίδης «Πολιτική αθλιότητα» για συμπερίληψη τής Στέλλας Κυριακίδου στην Λίστα Οδυσσέα

Share
Default Featured Image
Share

Με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου απάντησε ο νομικός και αδελφός της Ευρωπαίας Επιτρόπου Υγείας, Χρίστος Τριανταφυλλίδης, αναφορικά με τη συμπερίληψη τής Στέλλας Κυριακίδου στην Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για τα κόκκινα δάνεια 22 Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων.

Μιλώντας στον Πολίτη 107.6, ο κ. Τριανταφυλλίδης -επικεφαλής του Νομικού Συμβουλίου του ΔΗΣΥ και μέλος του εκτελεστικού γραφείου τού κόμματος- υπενθύνισε την απόφαση του Ανωτάτου, σχετικά με φορολογίες μεταξύ συζύγων. «Απέδιδε εισοδήματα του συζύγου στον άλλο σύζυγο και τα φορολογούσε.

 

Το Ανώτατο αποφάνθηκε ότι οι σύζυγοι μεταξύ τους είναι ξεχωριστά πρόσωπα γι’ αυτό και ακύρωσε τις φορολογίες. Στην προκείμενη απόφαση ισχύει αυτό» συμλήρωσε, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η κα Κυριακίδου είπε πως δεν είχε λογαριασμό στην Συνεργατική Τράπεζα, δεν είναι εγγυητής ούτε πρωτοφιλέτης, ούτε έχει επιχειρήσεις.

«Πολιτική αθλιότητα»

Ο κ. Τριανταφυλλίδης είπε ακόμα πως η Ευρωπαία Επίτροπος, Στέλλα Κυριακίδου, δεν γνώριζε τα του συζύγου της και διερωτήθηκε κατά πόσο θα πάει φυλακή ο σύζυγος πολιτικού προσώπου εάν κάνει φόνο ο άλλος σύζυγος. Έκανε δε λόγο για πολιτική αθλιότητα και σημείωσε πως η Βουλή δημοσιοποίησε τη λίστα, λόγω βουλευτικών εκλογών. «Νόμιζαν ότι με τη δημοσιοποίηση της λίστας θα συγχωρέσει ο κόσμος τα ένα εκατομμύριο λάθη τους» είπε με νόημα.

GREEN PRESS CYPRUS.NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Κατόπιν εορτής:κάλυψη παραλιών με ναυαγοσώστες μετά τους πνιγμούς

Σε ριζικές αλλαγές στο μοντέλο στελέχωσης των 114 ναυαγοσωστικών πύργων και στο...

ΚόσμοςΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Visa Waiver: «Πάγωσαν» οι νέες εντάξεις από τις ΗΠΑ – Η θέση της Κύπρου

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, επιβεβαιώθηκε από τις ΗΠΑ η πρόοδος που επιτεύχθηκε...

Κύριες Ειδήσεις

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 29χρονος πατέρας δύο παιδιών

Νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη...