Αρχική Πολιτική Δεν θα επαναδιεκδικήσει την θέση του ΓΓ του ΑΚΕΛ ο Άντρος
Πολιτική

Δεν θα επαναδιεκδικήσει την θέση του ΓΓ του ΑΚΕΛ ο Άντρος

Share
Default Featured Image
Share

Δεν θα επαναδιεκδικήσει την θέση του Γενικού Γραμματέα του κόμματος στο Συνέδριο ο Άντρος Κυπριανού, σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή «Προκλήσεις», στο κρατικό κανάλι.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως «κατά τη διάρκεια του Πολιτικού Γραφείου ανακοίνωσα και έγινε αποδεκτή η απόφασή μου να μην επαναδιεκδικήσω την θέση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ. Ήταν μια απόφαση που την πήρα πριν αρκετούς μήνες».

Μάλιστα, όπως ανέφερε την απόφασή του αυτή είχε εμπιστευτεί σε δημοσιογράφους που «όμως σεβάστηκαν την θέση μου και δεν το διέρρευσαν προεκλογικά».

Ερωτηθείς σχετικά με τα όσα συζητήθηκαν στο Πολιτικό Γραφείο για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών, είπε πως δεν αισθάνθηκε μόνος. «Είχαμε μια συζήτηση πολύωρη και εντυπωσιάστηκα από το υψηλό επίπεδο συζήτησης. Το ΑΚΕΛ είναι κόμμα συλλογικό. Συλλογικά αποφασίζει».

GREEN PRESS CYPRUS.NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚύπροςΠολιτική

Σχέδιο Ολγκίν για το Κυπριακό: Χαλαρή ομοσπονδία, εδαφικές επιστροφές και νέα πενταμερής

Δεν υπάρχουν μόνο δημόσιες αναφορές αλλά και πληροφορίες ότι τα Ηνωμένα Έθνη...

ΚόσμοςΠολιτική

Φλόγες σε δημοφιλές resort στη Δομινικανή Δημοκρατία – Μία νεκρή και μαζική εκκένωση

Η φωτιά εκδηλώθηκε στο ξενοδοχείο Viva Dominicus Beach by Wyndham, στην περιοχή...

ΚύπροςΠολιτική

Αφθώδης πυρετός: Κανένα νέο κρούσμα στην Κύπρο – Σταθεροποίηση της κατάστασης

Δεν εντοπίστηκαν νέα κρούσματα στην Κύπρο, με τις αρχές να κάνουν λόγο...

ΠολιτικήΤεχνολογία

Η Βρετανία απαγορεύει TikTok, Instagram και Snapchat σε παιδιά κάτω των 16

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ δήλωσε σήμερα ότι θα απαγορεύσει την πρόσβαση...