Αρχική Πολιτική Λεμεσός καταγγέλθηκαν 286 πολίτες Ακρως ανησυχητικά σεβασμό στις θυσίες των συμπολιτών μας”, αναφέρει η κ. Γιολίτη
Πολιτική

Λεμεσός καταγγέλθηκαν 286 πολίτες Ακρως ανησυχητικά σεβασμό στις θυσίες των συμπολιτών μας”, αναφέρει η κ. Γιολίτη

Share
Default Featured Image
Share

“Τα όσα εξελίχθηκαν χθες είναι άκρως ανησυχητικά. Δυστυχώς, μια μερίδα συμπολιτών μας δεν αντιλαμβάνονται τι αντιμετωπίζουμε και πόσο οριακή είναι η κατάσταση και ούτε επιδεικνύουν τον δέοντα σεβασμό στις θυσίες των συμπολιτών μας”, αναφέρει η κ. Γιολίτη και σημειώνει ότι “την ώρα που η πλειοψηφία των συμπολιτών μας τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα, αναμένουν την σειρά τους για το εμβόλιο καιπροσδοκούν σε επαναφορά στην κανονικότητα, είναι κρίμα μια μειοψηφία να θέτει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία”.

Αναφέρει, περαιτέρω, ότι οι κατευθυντήριες γραμμές είναι να αποφεύγονται βίαιες συγκρούσεις και επεισόδια και αυτό καθόρισε, χθες, τις ενέργειες της Αστυνομίας. “Χθες, στην Λεμεσό, στάληκαν επιπλέον 20 περιπολικά και συνολικά περιπολούσαν την Λεμεσό 43 περιπολικά”, προσθέτει και αναφέρει ότι “η Αστυνομία έκανε, χθες, συνολικά 286 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών και οι έρευνες και αξιολογήσεις συνεχίζονται μέσω βιντεοσκοπημένου υλικού”.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης τονίζει, επίσης, ότι “η Αστυνομία καλείται να περιφρουρήσει τις θυσίες των πολλών, χρειαζόμαστε όμως και την συνεργασία της κοινωνίας των πολιτών” και πως “στόχος δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι η Αστυνομία να κυνηγά τους πολίτες ή οι πολίτες να προσπαθούν να επινοούν τρόπους για να ξεγελάσουν την Αστυνομία”.

Τέλος, η κ. Γιολίτη επισημαίνει ότι “η πραγματικότητα, δυστυχώς, είναι ότι ο ιός δεν ξεγελιέται από κανέναν μας. Και ούτε θα διαλέξει αστυνομικό ή πολίτη.  Είμαστε όλοι μας υποψήφιοι και αυτό θα πρέπει να το αντιληφθούμε.

GREEN PRESS CYPRUS.NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
Πολιτική

Μήνυμα Ιράν σε Κύπρο: Δεν κινδυνεύετε, εφόσον δεν χρησιμοποιηθούν οι βρετανικές βάσεις εναντίον μας

Καθησυχαστικές υπό προϋποθέσεις είναι ιρανικές διπλωματικές πηγές που διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει...

ΑθλητικάΠολιτική

ΑΠΟΕΛ: «Όχι» από Λέτιτσα – Συνεχίζεται η αναζήτηση για τερματοφύλακα

Ο Κάρλο Λέτιτσα δεν θα αποτελέσει τελικά τη λύση για την εστία...

ΠολιτικήΤεχνολογία

Η Ευρώπη βάζει όρια στην τεχνητή νοημοσύνη – Τι αλλάζει με το AI Act και πού βρίσκεται η Κύπρος

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει πλέον γίνει μέρος της καθημερινότητας εκατομμυρίων πολιτών. Γράφει...