Αρχική Κύριες Ειδήσεις Δικηγόρος σε 18 μήνες φυλάκιση για δυστύχημα με θύμα 8χρονη
Κύριες Ειδήσεις

Δικηγόρος σε 18 μήνες φυλάκιση για δυστύχημα με θύμα 8χρονη

Share
Default Featured Image
Share

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας καταδίκασε 35χρονο δικηγόρο σε 18 μήνες φυλάκιση για θανατηφόρο δυστύχημα.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε τον Απρίλιο του 2017 στο Δάλι και έχασε τη ζωή η οκτάχρονη Χρυστάλλα Χριστοδούλου με συνεπιβάτες  τη μητέρα της οκτάχρονης, το 19χρονο αδελφός της και η μια 19χρονη.

Ο 35χρονος αντιμετώπισε έξι καταγγελίες όπως, πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης, οδήγηση υπό επήρεια αλκοόλης, παράληψη συμμόρφωσης σε σήμα αστυνομικού και οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος μπήκε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας, με το ατύχημα να μην οφείλεται σε στιγμιαία αβλεψία. Ο 35χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ , με την αναλογία στο αίμα του να υπερβαίνει το πενταπλάσιο του επιτρεπτού ορίου.

green press cyprus

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Θεσμική αποτυχία του κράτους το κλείσιμο του Melios Zoo – Υπάρχει σχέδιο για τα ζώα;

Ανακοίνωση Πράσινου Κόμματος για το κλείσιμο του Melios Zoo Η οριστική απόφαση...

ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Προειδοποίηση για επικίνδυνα οχήματα – Κίνδυνος πυρκαγιάς και τραυματισμών

Για κίνδυνο πυρκαγιάς και τραυματισμών από συγκεκριμένα οχήματα προειδοποιεί το Τμήμα Οδικών...

ΚόσμοςΚύριες Ειδήσεις

Πανηγυρισμοί στην Τεχεράνη μετά την κατάπαυση πυρός – «Νικήσαμε» δηλώνουν οι Ιρανοί

Μεγάλο πλήθος υποστηρικτών της κυβέρνησης του Ιράν κατέκλυσε δρόμους της Τεχεράνης κατά...