Αρχική Κύπρος Κοινωνία Έρχεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας και σκόνη
Κοινωνία

Έρχεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας και σκόνη

Share
Default Featured Image
Share

Αισθητή θα είναι η άνοδος της θερμοκρασίας από τη Δευτέρα

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, τοπικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και τοπικά νοτιοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 23 στα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Τρίτη για να κυμανθεί πολύ πιό πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές ενώ ακολουθεί σταδιακή πτώση για να κυμανθεί μέχρι την Πέμπτη πιο κοντά στις μέσες τιμές.
GREEN PRESS CYPRUS.NESS
Share
Σχετικά Άρθρα
ΚοινωνίαΚύπροςΠολιτική

Κουρέας κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Το Εφετείο απέρριψε στο σύνολό της την έφεση που κατέθεσε καταδικασθείς για...

ΚοινωνίαΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Λαθροθηρία με πρωταγωνιστές υπαλλήλους του τμήματος δασών!

Νέο σοβαρό περιστατικό λαθροθηρίας με την εμπλοκή εργάτη του Τμήματος Δασών καταγγέλθηκε...

ΚοινωνίαΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Κάνναβη στην Κύπρο: Νομιμοποίηση ή αυστηρή ρύθμιση; Το Volt ανοίγει τον διάλογο

Μια ριζοσπαστική για τα κυπριακά δεδομένα πρόταση έθεσε προς δημόσιο διάλογο το...