Αρχική Κύριες Ειδήσεις Με απόδοση τιμών τελείται σήμερα στις 11:00 η κηδεία του πρώην Υπουργού Άμυνας και Εσωτερικών, Σωκράτη Χάσικου, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου Β’, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στο χωριό Επισκοπειό. Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
Κύριες Ειδήσεις

Με απόδοση τιμών τελείται σήμερα στις 11:00 η κηδεία του πρώην Υπουργού Άμυνας και Εσωτερικών, Σωκράτη Χάσικου, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου Β’, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στο χωριό Επισκοπειό. Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Share
Default Featured Image
Share

Με απόδοση τιμών τελείται σήμερα στις 11:00 η κηδεία του πρώην Υπουργού Άμυνας και Εσωτερικών, Σωκράτη Χάσικου, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου Β’, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στο χωριό Επισκοπειό. Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Άμυνας, λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας θα τηρηθούν όλα τα μέτρα, που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Εντός του ιερού ναού θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Οι υπόλοιποι κρατικοί αξιωματούχοι που θα παρευρεθούν, θα παρακολουθήσουν την εξόδιο ακολουθία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο προαύλιο του ιερού ναού.

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια, ενώ παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στους Αντικαρκινικούς Συνδέσμους «Αραδοφνούσα» και ΠΑΣΥΚΑΦ.

GREEN PRESS CYPRUS.NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
Κύριες Ειδήσεις

Αύξηση μέχρι 50% στους χαμηλοσυνταξιούχους σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας Μαρίνο Μουσιούττα

Μέχρι και 50% αύξηση ενδεχομένως να δουν στις συντάξεις τους οι χαμηλοσυνταξιούχοι...

Κύριες ΕιδήσειςΠεριβάλλον

Σε κατάσταση συναγερμού η Πορτογαλία λόγω καύσωνα και ακραίου κινδύνου δασικών πυρκαγιών

Η Πορτογαλία τέθηκε σε «κατάσταση συναγερμού» ως τη Δευτέρα για να αντιμετωπίσει...

ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Υπουργικό: Εγκρίθηκε η επιδότηση απασχόλησης στον ξενοδοχειακό τομέα – Άμεσα οι πληρωμές στις δικαιούχες επιχειρήσεις

Η επιδότηση της απασχόλησης των εργοδοτουμένων θα καταβληθεί άμεσα στις δικαιούχες επιχειρήσεις,...

Κύριες Ειδήσεις

«Κράτος Μαφία»: Αυτοί είναι οι ποινικοί ανακριτές που διόρισε το Υπουργικό

Το Υπουργικό Συμβούλιο προχώρησε στον διορισμό πενταμελούς ομάδας ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για...