Αρχική Κόσμος Το ξέσπασμα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη για τη νέα διακοπή της δίκης
ΚόσμοςΚύριες Ειδήσεις

Το ξέσπασμα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη για τη νέα διακοπή της δίκης

Share
Default Featured Image
Share

Το Μικτό Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας αποφάσισε να διακόψει εκ νέου τη δίκη για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, για τις 15 Μαρτίου. Το ξέσπασμα της μητέρας του θύματος.

Την έντονη αποδοκιμασία της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη δέχθηκε ακόμη μια φορά η ελληνική Δικαιοσύνη, μετά την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας να διακόψει εκ νέου τη δίκη, αυτή τη φορά για τις 15 Μαρτίου.

«Μπράβο σε όλους κι εκεί ψηλά που κάθεστε στα έδρανα. Ντροπή! Ντροπή!» φώναξε η Κούλα Αρμουτίδου μόλις άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου για διακοπή της δίκης.

Αιτία στάθηκε η ενημέρωση ότι τόσο μία ένορκος όσο και ο δικηγόρος του Αλβανού κατηγορούμενου νοσούν από κορονοϊό και δεν μπορούν να συμμετέχουν αυτό το διάστημα στη δίκη, η οποία ακόμη δεν έχει ξεκινήσει επί της ουσίας.

“Την κοροϊδία τους μέσα! Δεν ντρεπόμαστε καθόλου! Κάποιος ένορκος έχει COVID λέει! Δεν πρέπει να υπάρχουν αναπληρωματικοί; Πόσο να αντέξω! Θέλει το σύστημα να μας εξουθενώσει ή να μας στείλει στο ψυχιατρείο!” είπε κατά την έξοδο της από το δικαστήριο η Κούλα Αρμοτίδου.

Την αγανάκτησή της εξέφρασε και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της, η οποία ήταν μαζί με την Αννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, παρούσα στο δικαστήριο.

Η απάντηση ήρθε δια στόματος της εισαγγελέως της έδρας η οποία αναρωτήθηκε: “τι θέλετε δηλαδή! Να τους φέρουμε εδώ με κοβιντ;”.

GREENPRESSCYPRUS.NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΑθλητικάΚύριες ΕιδήσειςΠοδόσφαιρο Κύπρος

Με φόρα τίτλου η Ομόνοια: αυτοπεποίθηση, βάθος και στόχος μέχρι τέλους

Θετικό κλίμα, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρος στόχος ενόψει της τελικής ευθείας Η Μεγάλη...

ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Καταιγιστικές εξελίξεις: Καταθέσεις, USB και αντικρουόμενοι ισχυρισμοί στην υπόθεση Δρουσιώτη

Τρέχουν οι εξελίξεις γύρω από τις δημόσιες καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη...

ΕλλάδαΚύριες Ειδήσεις

Ανεβαίνουν οι τόνοι στην Τουρκία: αναφορές σε ελληνοτουρκικό πόλεμο – “Ας θυμηθούν την Κύπρο και τα Ίμια”

Το τελευταίο διάστημα στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ακούγεται όλο και πιο συχνά...

Κύριες ΕιδήσειςΠεριβάλλον

Η κλιματική αδράνεια σκοτώνει: έως 10 εκατ. πρόωροι θάνατοι κάθε χρόνο

Η αδράνεια απέναντι στην κλιματική αλλαγή στοιχίζει ανθρώπινες ζωές. Οι πρόωροι θάνατοι...