Αρχική Αθλητικά ΑΕΚ – Βόλος 4-0: Πήρε το πρωτάθλημα η «Ένωση»
Αθλητικά

ΑΕΚ – Βόλος 4-0: Πήρε το πρωτάθλημα η «Ένωση»

Share
Default Featured Image
Share

Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας για 13η φορά στην ιστορία της. Η Ένωση επικράτησε του Βόλου 4-0 σε μια καυτή OPAP Arena, παρουσία 80 χιλιάδων εκστασιασμένων φιλάθλων της, εντός κι εκτός αυτής.

Μαζί με το πρωτάθλημα οι κιτρινόμαυροι έκλεισαν μια θέση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και έχουν εξασφαλίσει συμμετοχή σε ευρωπαϊκό όμιλο (τουλάχιστον του Conference League), ενώ θα διεκδικήσουν το τρίτο νταμπλ της ιστορίας τους στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με τον ΠΑΟΚ.

Το πάρτι τίτλου στήθηκε από νωρίς στην OPAP Arena, με τον κόσμο να πηγαίνει από το πρωί και να κατακλύζει το γήπεδο αλλά και τη Νέα Φιλαδέλφεια σε ένα πανηγυρικό κλίμα το οποίο συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ενδεικτική ήταν η ατμόσφαιρα που επικράτησε στην είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

GREEN PRESS CYPRUS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΑθλητικάΠολιτική

Ανρί κατά Ρονάλντο: «Σκέφτεται μόνο να σκοράρει ο ίδιος» – «Η εμμονή με το γκολ κόστισε στην Πορτογαλία»

Ο Τιερί Ανρί άσκησε κριτική στον Κριστιάνο Ρονάλντο για την εμφάνιση του...

Αθλητικά

Αυτό είναι το πρώτο ευρωπαϊκό «εμπόδιο» της Ομόνοιας

Έμαθε αντίπαλο για την έναρξη του ευρωπαϊκού της ταξιδιού η Ομόνοια! Οι...

ΑθλητικάΚύριες Ειδήσεις

Το Μουντιάλ 2026 φέρνει ρεκόρ στοιχημάτων και ανησυχία για τον τζόγο

Η μεγάλη γιορτή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, άρχισε την Πέμπτη (11/6) στο Μεξικό...

ΑθλητικάΚύριες Ειδήσεις

Μουντιάλ 2026: Σέντρα στη μεγαλύτερη διοργάνωση στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 σε λίγες ώρες ανοίγει την αυλαία του,...