Αρχική Uncategorized Αποσύρονται επιμολυσμένα μανιτάρια σε μεταλλικό τενεκεδάκι
Uncategorized

Αποσύρονται επιμολυσμένα μανιτάρια σε μεταλλικό τενεκεδάκι

Share
Default Featured Image
Share

manitariaΣοβαρή μικροβιολογική επιμόλυνση, η οποία δεν συνάδει με τη σχετική νομοθεσία, εντοπίστηκε σε συσκευασία σε μεταλλικό τενεκεδάκι με ολόκληρα μανιτάρια (Champignons I, Wahl ganze Koepfe) βάρους 400 με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας την 31η Δεκεμβρίου 2014.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας οι Υγειονομικές Υπηρεσίες έχουν ενημερωθεί τόσο από το Εθνικό Σημείο Επαφής του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF) της Ολλανδίας όσο και από την κυπριακή εταιρεία διακίνησης για το συγκεκριμένο προϊόν.

«Προτρέπονται οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους το πιο πάνω τρόφιμο να μην το καταναλώσουν και να το επιστρέψουν στους χώρους από όπου τo αγόρασαν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Share
Σχετικά Άρθρα
Uncategorized

Νέα παγκόσμια έρευνα αποκαλύπτει τους βασικούς “ενόχους” της πλαστικής ρύπανσης

Οι πλαστικές συσκευασίες τροφίμων και ποτών αποτελούν τα κυρίαρχα είδη θαλάσσιων απορριμμάτων...

Uncategorized

Ανησυχία για τον τουρισμό στην Κύπρο λόγω κόστους και πολιτικής αβεβαιότητας

Ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Πρακτόρων (ACΤTA) βρίσκεται σε συνεχή επαφή με...

UncategorizedΠολιτικήΠολιτισμός

Eurovision: Βουλγαρία η μεγάλη νικήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της

19η η Κύπρος και 10η η Ελλάδα. Η φετινή βραδιά του μεγάλου...