Αρχική Κύπρος Αστυνομικά Πέντε μέρες στο κελί για δύο πρόσωπα: παράνομη κατοχή περιουσίας και εκρηκτικών υλών για υπόθεση
ΑστυνομικάΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Πέντε μέρες στο κελί για δύο πρόσωπα: παράνομη κατοχή περιουσίας και εκρηκτικών υλών για υπόθεση

Share
Default Featured Image
Share
Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε χτες το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων σχετικά με διάρρηξη καταστήματος, κλοπή, αλλα και παράνομη κατοχή περιουσίας και εκρηκτικών υλών.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ μέλος του Αστυνομικού Σταθμού Πόλης Χρυσοχούς βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, αναγνώρισε ένα όχημα χωρίς αριθμούς εγγραφής, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί σε διάρρηξη φαρμακείου την προηγούμενη ημέρα στην Πόλη Χρυσοχούς, ενώ εντός του οχήματος διακρίνονταν διαρρηκτικά εργαλεία και ένα ζευγάρι γάντια.

Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε πως το συγκεκριμένο όχημα ανήκει σε 25χρονο, ενώ στη συνέχεια, γύρω στις 7 το απόγευμα, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα σε οικία 29χρονου στην Πάφο, στην οποία βρισκόταν και ο 25χρονος.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μία δέσμη με χαρτονομίσματα, ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο με ίχνη κάνναβης, ποσότητα κερμάτων, δύο πινακίδες εγγραφής οχήματος, καθώς επίσης και έξι φυσίγγια.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και χθες το πρωί, εκδόθηκαν εναντίον τους δικαστικά εντάλματα σύλληψης για υπόθεση διάρρηξης φαρμακείου και κλοπής, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα χθες στην Πόλη Χρυσοχούς.

Ακολούθως, οδηγήθηκαν χτες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, όπου εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς, σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου και την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

GREENPRESSCYRUS.NEWS

Share
Σχετικά Άρθρα
ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Από την αγκαλιά τοτ πατέρα του στο κενό – διερευνόνται τα αίτια της τραγωδίας στην Πάφο

Συγκλονισμό προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως γύρω από τις συνθήκες...

Κύριες ΕιδήσειςΠαιδεία

ΠΟΕΔ: Η σχολική βία είναι η υπ’ αριθμόν ένα πρόκληση – «Το δημόσιο σχολείο παραμένει ανθεκτικό

Η υπ΄αριθμόν ένα πρόκληση που έχουν να διαχειριστούν καθημερινά στο δημόσιο σχολείο σήμερα είναι τα...

ανακύκλωσηΚύριες Ειδήσεις

Έρευνα: Πέντε είδη δέντρων μπορούν να μειώσουν τη θερμοκρασία στις πόλεις έως και 3,5°C

Οι επιστήμονες κατέγραψαν μέση μείωση περίπου 2°C και διαπίστωσαν ότι μικρότεροι, διασυνδεδεμένοι...

ΚύπροςΚύριες Ειδήσεις

Μαρί 2011-2026: Δεκαπέντε χρόνια από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» Ημέρα μνήμης για τους 13

Συμπληρώνονται σήμερα 15 χρόνια από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος...